Welkom bij Van der Elst Nv

Kies uw merk
  Kies uw merk:
   • 100% nieuwe wagens
   • Interessante prijzen
   • Direct leverbaar

    Maak uw afspraak
    Onderhoud / herstellingen

    Afspraak onderhoud

    Technische controle

    Voorkeuring technische controle

    Maak u geen zorgen meer

    Bij Volkswagen en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen beseffen wij hoeveel waarde u hecht aan uw tijd en geld. Daarom bieden wij u de Volkswagen en de Volkswagen Commercial Vehicles-voorkeuring aan.

    De Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles-voorkeuring biedt tal van voordelen:

    • U raakt gegarandeerd van de eerste keer door de keuring en u bespaart zichzelf geld, tijd en onaangename verrassingen.
    • Onze Volkswagen-specialisten controleren elk punt van de autokeuring met behulp van de modernste technologie.
    • Als er ingrepen nodig zijn, laten wij u dat vooraf weten en bezorgen u een offerte.
    • U kunt rekenen op de kwaliteit van Volkswagen Originele Onderdelen en een garantie van 2 jaar op elke betaalde herstelling bij uw erkende Volkswagen of Volkswagen Commercial Vehicles Service Partner.

    Door de autokeuring geraken was nog nooit zo gemakkelijk

    Volkswagen Service en Volkswagen Commercial Vehicles Service kan ook in uw plaats naar de autokeuring gaan. Vertrouw op de expertise van Volkswagen zonder u druk te maken.
    Neem contact op met ons en wij zorgen voor alle nodige zaken!

    Vervangwagens

    Vervangwagen beschikbaar wanneer u hem nodig hebt

    Een probleem met uw Volkswagen of Volkswagen-bedrijfsvoertuig? Geen nood, wij zijn er voor u.

    Het Volkswagen Service-netwerk kan u een brede waaier van Volkswagen -modellen als vervangwagen ter beschikking stellen.

    Zonder dralen of gedoe, want wij staan voor u klaar wanneer u het het hardst nodig hebt.
    Terwijl ons team van deskundigen al het nodige doet om uw auto te repareren, kunt u tegen een heel voordelige prijs een vervangwagen huren die aan uw behoeften voldoet..

    Banden

    Vertrek met een gerust gevoel op onze originele Volkswagen banden.

    Garage Van der Elst kan uw beschadigde banden nakijken en veranderen, zodat u met een gerust hart de weg op kunt.

    Carrosserie

    Schade aan het koetswerk en de gelakte onderdelen ten gevolge van een ongeval worden door ons zelf hersteld. Wij doen dit professioneel en volgen daarbij de instructies van de fabrikant. Wij gebruiken hiervoor originele onderdelen van Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles. Dit is niet alleen belangrijk voor uw veiligheid maar ook voor het goede functioneren van de wagen en om zijn waarde te behouden.

    Onderhoud & Herstellingen

    Onderhoudsbeurten

    Vandaag geniet elke Volkswagen en elk Volkswagen-bedrijfsvoertuig van het nieuwe onderhoudsconcept « LongLife » . Concreet betekent dit dat een variabele onderhoudsindicator u het tijdstip zal melden wanneer het onderhoud van uw wagen dient uitgevoerd te worden.

    Deze nieuwe technologie laat toe de onderhoudsbeurten te spreiden tot een max. van 2 jaar of 40.000 km (naargelang het model)!
    Uw Volkswagen is ook uitgerust met een waarschuwigsindicator voor het oliepeil. Wacht evenwel niet tot dit lampje gaat branden om het oliepeil te controleren en zonodig olie bij te vullen.
    Een correct oliepeil komt immers de levensduur van de motor ten goede en staat ook borg voor een ideale spreiding van de onderhoudsbeurten. Opgepast, overschrijd nooit de maximale hoeveelheid.

    Te gebruiken olie

    De specificaties van de motorolie die u dient te gebruiken worden bepaald door de constructeur. Bij elk onderhoud zal uw Volkswagen Service Partner steeds deze olie gebruiken, waardoor een optimale levensduur van de motor gegarandeerd wordt.
    Indien u olie moet bijvullen, dient u olie te gebruiken die beantwoordt aan deze specificaties. Vraag deze referenties aan uw Volkswagen Service Partner of Volkswagen Commercial Vehicles Service Partner of beter nog, zorg ervoor dat u steeds een bus met deze olie in uw wagen heeft. Opgepast, overschrijd nooit de maximale hoeveelheid.

    Forfaitaire prijzen

    Volkswagen heeft voor de meeste interventies (mechanische en carrosserie) een forfaitaire interventietijd voorzien, alsmede een interval voor de vervanging van bepaalde onderdelen. Op basis van deze gegevens, stellen wij u forfaitaire onderhoudskosten voor die overeenstemmen met de voorschriften van de constructeur waardoor onnodige facturaties vermeden worden.
    Dankzij het gebruik van deze forfaitaire tijden kan een uniforme tarificatie aangeboden worden in de hele Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles-organisatie.
    Garage Van der Elst geeft u graag alle gewenste informatie betreffende het onderhoud van uw wagen.

    Ruitschade

    Een sterretje in je voorruit?

    Voorkom erger en laat de ruit vakkundig repareren door ons. Je ruiten zijn van levensbelang.
    De ruiten van je auto vormen een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie.

    Op het eerste gezicht lijkt een sterretje niet zo erg, maar door slechte wegbedekking, een verkeersdrempel of een plotse temperatuurstijging tijdens de dooi kan er plots een fikse en onherstelbare barst ontstaan.
    Zorg voor een optimale zichtbaarheid in alle weersomstandigheden, ook ’s nachts.
    Daarom is het zo belangrijk dat je schade aan een autoruit zo snel mogelijk laat repareren of dat je de ruit laat vervangen.

    Contacteer ons. Wij repareren je ruit snel en vakkundig aan een voordelige prijs.

    Locatie